Borat-tähti paljasti seuraavan leffansa kohteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erityisesti Ali G, Bruno ja Borat -rooleistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen on vuosien varrella aiheuttanut hämminkiä lukuisissa maissa rajujen roolihahmojensa ansiosta. Koomikon tuorein elokuva, Diktaattori, sai ensi-iltansa toukokuussa.

Nyt Sacha Baron Cohen on paljastanut seuraavan projektinsa. Se tulee nimittäin olemaan James Bond -henkinen agenttikomedia. Elokuvassa brittiagentti joutuu pakoretkelle kauan kadoksissa olleen jalkapallohuligaani-veljensä kanssa. Sacha Baron Cohen näyttelee agentin yksinkertaista veljeä, ja on mukana myös elokuvan käsikirjoituksen työstämisessä.

Sacha Baron Cohenin on määrä näytellä myös laulajalegenda Freddie Mercuryä tämän elämästä kertovassa tulevassa elokuvassa. Koomikkotähti avioitui vuonna 2010 näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on kaksi tytärtä. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.