Koiraemo pelasti pentunsa tulipalosta – uskomaton kuvasarja julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äidinrakkaus on tunnetusti yksi suurimmista voimista maailmassa. Ihmisten lisäksi se pätee myös eläinmaailmassa. Nyt ympäri maailmaa ihastellaan kuvasarjaa, jossa nähdään miten koiraemo pelasti pentunsa tulipalosta ja vei pienokaiset suojaan.

Runsaasti mediahuomiota saanut tapaus sattui Chilessä, Santa Rosa de Temucon kaupungissa. Siellä räjähti autopommi, joka sytytti talon palamaan. Amanda-niminen lemmikkikoira riskeerasi oman henkensä pelastaakseen puolitoistaviikkoiset pentunsa.

Emo kantoi pennut suussaan ulos talosta ja nosti ne turvalliseksi katsomaansa paikkaan, paloauton kyljessä olevaan varastotilaan. Sen jälkeen Amanda suojeli pentujaan omalla vartalollaan. Ikävä kyllä yksi pennuista menehtyi myöhemmin palovammoihin pelastusyrityksestä huolimatta. Koskettavat kuvat tapauksesta päätyivät nopeasti sosiaaliseen mediaan, josta ne ovat viikonloppuna levinneet ympäri maailmaa.