Britney Spears seksikkäänä Kleopatrana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Viime kuussa 30-vuotias Spears poistui tuomaripenkiltään järkyttyneenä, kun drag queen lauloi koe-esiintymisessä hänen Crazy-hittibiisinsä.

Britney on X Factor -pestinsä ohella ehtinyt toimia uuden Fantasy Twist -hajuveden mainoskasvona. Tähti on nyt jakanut Twitterissä kuvan, jossa tämä poseeraa faaraohenkisesti tulevan mainoskampanjan rekvisiitassa. Sisäistä Kleopatraansa mainoksessa kanavoivalla Britneyllä on yllään kultakoristeinen mekko, ja tähti on varustautunut myös egyptihenkisillä koruilla ja vahvoilla mustilla rajauksilla silmiensä ympärillä.

Kuva: Twitter

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.