Tästä syystä Jennifer Lopez jätti Idolin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, jonka kanssa hän on poseerannut runsaasti lehtien palstoilla. Äskettäin parin suhteen huhuttiin olevan kriisissä.

Laulaja jätti hiljattain paikkansa American Idol -ohjelman tuomaristossa ja aikoo nyt keskittyä jälleen omaan musiikkiuraansa. Lopez paljasti tuntevansa olonsa miellyttävämmäksi esiintyessään tuhansille faneille keikkalavoilla kuin arvostellessaan muita American Idol -tuomaristossa.

– Olen paljon rentoutuneempi lavalla kuin tuomariston penkillä istuessani. Se oli hauskaa hetken aikaa, mutta paikkani on esiintymislavoilla. Kun juttelin kilpailijoille ja kerroin heille mitä kaikkea olen oppinut vuosien mittaan laulaessani livenä ja studiossa, aloin itsekin jälleen kaipaamaan näitä asioita, latinotähti kertoi Los Angeles Timesin haastattelussa.

Jennifer Lopezin paikan American Idol -sarjan tuomaristossa perii toinen pop-diiva, Mariah Carey. Sarjan jättäneen toisen tuomarin, Aerosmith-laulaja Steven Tylerin, tilalle ovat ehdolla The Jonas Brothersin Nick Jonas, N.E.R.D.-räppäri ja tuottaja Pharrell Williams sekä hiphop-legenda P. Diddy.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.