Humalainen joutui jätepuristimeen KAHDESTI – selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

27-vuotias Yhdysvaltain Portlandissa asuva Justin Gilpatrick totesi kostean illan jälkeen olevansa liian humalainen auton rattiin. Humalaisen logiikalla toiminut Gilpatrick päätti taksin tilaamisen sijaan kiivetä läheiseen roskalaatikkoon nukkumaan.

Myöhemmin yöllä jäteauto tuli tyhjentämään Gilpatrickin yösijana toiminutta roskalaatikkoa. Jäteauton kuskilla ei ollut hajuakaan miehen läsnäolosta jätteiden seassa, ja Gilpatrick päätyi kaksi kertaa litistettäväksi auton jätepuristimien väliin.

Lopulta kuski huomasi jonkin olevan pielessä ja löysi kauhuissaan huutavan miehen autonsa jätesäiliöstä. Justin Gilpatrick kärsi lievistä vammoista ja hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Syytteitä häntä kohtaan ei nosteta ja mies onkin nyt vannonut lopettavansa juomisen.

– En ole juonut vuosikausiin ja kun kerran teen niin, minulle käy näin. En enää ikinä ryyppää, päivitti Justin Facebook-tilansa.

Justin ei ollut ainoa kaveripiirinsä jäsen, joka joutui onnettomuuteen samaisen humalaisen illan aikana. Hänen ystävänsä päätyi illan aikana auton rattiin ja joutui rajuun auto-onnettomuuteen. Onnekseen kuitenkin myös Justin Gilpatrickin ystävä selvisi kolarista hengissä.