Kate Middletonin serkku riisuu Playboy-kuviin – tienaa jättisumman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme jonkin aikaa sitten Hollywoodin konservatiivisesta muotisuuntauksesta, joka ottaa mallia Cambridgen herttuattaren Catherine ”Kate” Middletonin pukeutumisesta. Herttuatar onkin noussut maailmanlaajuiseksi tyyli-ikoniksi kuninkaallisen avioliittonsa myötä.

Jos Cambridgen herttuattaren tyyli on konservatiivinen, hänen serkkunsa on jotain aivan muuta. Kate Middletonin 22-vuotias Katrina Darling -taiteilijanimeä käyttävä pikkuserkku harrastaa nimittäin burleski-tanssia ja on useaan otteeseen tullut kuvatuksi vähissä vaatteissa esiintymislavoilla – varsinkin sen jälkeen, kun hänen sukulaisuussuhteensa Cambridgen herttuatareen selvisi medialle.

Katrina Darling ei ole yrittänyt tavoittaa kuninkaallista sukulaistaan ja on kertonut harrastaneensa burleskitanssia vuosikausien ajan, jo kauan ennen kuin yhteys Kate Middletoniin selvisi. Hovikytkökset tuskin ovat kuitenkaan tuskin ainakaan vähentäneet kaunottaren saamia työtarjouksia, ja hän tuleekin poseeraamaan maailmankuulun Playboy-lehden syyskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Neiti Darling kääri kuvista sievoisen kuusinumeroisen summan.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.