Una Healyn rintavako pilkotti viettelevästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva brittiläinen poptähti Una Healy synnytti esikoisensa 13. maaliskuuta. Hän onnistui salaamaan raskautensa syyskuuhun saakka. Healy meni kesäkuussa naimisiin rugby-pelaaja Ben Fodenin kanssa.

The Saturdays -yhtyeestä tutuksi tullut ja nykyisin myös soolouraa tekevä kaunotar on tullut mediassa tutuksi paljastavista vaatevalinnoistaan. Niin myös nyt, kun tähti bongattiin viisikuukautisen lapsensa kanssa Los Angelesin Hollywood Boulevardilla. 31-vuotias Healy oli nimittäin sonnustautunut rintavakoonsa varsin hyvän näkymän tarjoavaan kesäiseen kukkamekkoon, joka varmasti käänsi ihmisten katseet puoleensa kadulla.

Irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Unalla ja hänen poikaystävällään on kaksi koiraa.