Mitä tapahtui? Eläintenhoitaja kiinni housut kintuissa humalassa apinoiden ympäröimänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Georgialaisen terveystieteen yliopiston työntekijää odotti 13. elokuuta outo näky, kun tämä törmäsi laitoksen pukuhuoneessa 32-vuotiaan kollegaansa Coley Mitchellin. Mies nimittäin oli viettämässä aikaa kahden häkeistään vapautetun apinan seurassa, alkoholin vaikutuksen alaisena ja ilman housuja.

Paikalle hälytetyt poliisit pyysivät miestä poistumaan laitoksesta. Corey oli kuitenkin aggressiivinen ja yhteistyökyvytön joten hänet pidätettiin julkisella paikalla juopottelusta. Coley Mitchell vapautettiin vankilasta 17. elokuuta ja hänet irtisanottiin heti työstään laitoksen eläintenhoitajana. Eläinlääkäri totesi myöhemmin apinoiden olevan kunnossa.

– Eläimiä ei oltu satutettu, mutta yliopisto ottaa tapauksen erittäin vakavasti. Tuomitsemme ehdottomasti työntekijöiden vastuuttoman käytöksen, laitoksen edustaja kommentoi.