Huippusuosittu televisiotähti söi kuormasta – uusi rakas löytyi työpaikalta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu amerikkalainen keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel tunnetaan hauskoista tempauksistaan. Verkossa on nähty lukuisia videoita, joissa Jimmy Kimmel muun muuassa tekee kepposia henkilökunnalleen ja studioyleisölleen.

Nyt 44-vuotias Jimmy Kimmel on mennyt kihloihin tyttöystävänsä Molly McNearneyn kanssa. Pariskunta alkoi seurustelemaan vuonna 2009, kun televisiotähti jätti silloisen rakkaansa, Sarah Silvermanin. Jimmy Kimmel löysi elämänsä onnen hyvin läheltä, sillä McNearney toimii pääkäsikirjoittajana miehen keskusteluohjelmassa.

Jimmy Kimmel oli naimisissa Gina Kimmelin kanssa 14 vuoden ajan. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 21-vuotias Katie-tytär ja 19-vuotias poika Kevin. Televisiotähti seurusteli komedienne Sarah Silvermanin kanssa viiden vuoden ajan. Nuoruutensa mies varttui Brooklynin lähiössä ja Nevadan Las Vegasissa.