Kevin Costner seuraavaan Tom Clancy -toimintaelokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Menestynyt näyttelijä Kevin Costner on tullut tutuksi muun muassa Tanssii susien kanssa, Rakkaudesta peliin ja Meripelastaja -elokuvien tähtenä. Yksi maineikkaimmista näyttelijän tekemistä elokuvista on kuitenkin Bodyguard, jossa Costner nähdään edesmenneen Whitney Houstonin kanssa.

Kevin Costner on muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen yhdistetty vaihteeksi useampaan suuremman luokan elokuvaprojektiin. Nyt Costnerin on ilmoitettu olevan mukana tulevassa Tom Clancyn menestysromaaniin perustuvassa Jack Ryan -elokuvassa.

Costner esittää William Harper -nimistä miestä, joka kouluttaa päähenkilöstä vakoojaa. Nimihahmo Jack Ryania näyttelee Chris Pine, ja elokuvan ohjaa Marvelin Thor -elokuvasta sekä lukuisista Shakespeare-filmatisoinneistaan tuttu Kenneth Branagh.

57-vuotias Kevin Costner on kattavan uransa aikana tähdittänyt lukuisia suosikkielokuvia. Hän on myös voittanut Tanssii susien kanssa -elokuvastaan vuonna 1991 parhaan ohjaajan sekä parhaan elokuvan Oscar-palkinnot. Menestynyt näyttelijä nähdään seuraavaksi Hatfields & McCoys -televisiosarjassa Yhdysvalloissa.