Quentin Tarantino pelasti näyttelijän tyrmäystipoilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kunniattomat Paskiaiset -elokuvan Bear Jew -hahmona nähty näyttelijä-ohjaaja Eli Roth kuuluu Quentin Tarantinon läheiseen ystäväpiiriin. Tarantino on muun muassa tuottanut Rothin ohjaaman Hostel-kauhuelokuvan.

Eli Roth on saanut kiittää Tarantinoa myös toisenlaisesta ystävän palveluksesta. Kaksikko oli juhlimassa Wu Tang Clan -räppäri RZA:n kanssa yökerhossa Las Vegasissa, kun Roth tutustui äitinä ja tyttärenä esiintyneisiin naisiin. Yhtäkkiä mies tunsi olonsa huimaantuneeksi, ja naiset lupasivat taluttaa hänet hotellihuoneeseensa.

Siinä vaiheessa Tarantino oli tajunnut, mistä on kyse ja lupautunut itse saattamaan ystävänsä huoneeseen. Myöhemmin Roth sai tietää tyrmäystippatapausten olevan Las Vegasissa valitettavan yleisiä.

– Juomaani laitettiin tyrmäystippoja. Äitinä ja tyttärenä esiintyneet naiset olisivat vieneet minut huoneeseeni ja varastaneet tavarani samalla kun makaan sammuneena. Tarantino pelasti minut siltä, Eli Roth kertoi Fox Vegas -kanavan haastattelussa.

Eli Roth tunnetaan veristen Cabin Fever ja Hostel-elokuvien ohjaajana. Mies on myös näytellyt elokuvissa, kuten Kunniattomat paskiaiset, Piranha 3D ja Death Proof.