Jehovan todistajat kielsivät kuuroja masturboimasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monissa uskonnoissa itsetyydytystä pidetään jonkinlaisena syntinä, jonka harjoittaminen ei ole suotavaa. Näin on myös Jehovan todistajien joukossa, joten he päättivät tehdä asialle jotain.

Kuva: YouTube

Nyt uskonnolliseen liikkeeseen kuuluvat halusivat välittää masturbointivastaisen sanomansa myös kuuroille. He kuvasivat aiheesta videon, joka on herättänyt huvittuneisuutta katsojiensa keskuudessa. Äänettömällä valistusvideolla kolme miestä ilmentää viittomin itsetyytydyksen kauhuja.

Raamatunkohtia tulkitsevat miehet äitiyvät elehtimisessään varsin intensiivisiin ilmeisiin. Tämä voi antaa koomisenkin väreen vakavalla mielellä toteutettuun videoon. Käsiensä liikkein herrat simuloivat muun muassa kansainvälisiä seksiin viittaavia eleitä. Video on alunperin julkaistu Jehovan todistajien verkkosivuilla, jossa se on edelleen nähtävissä. Video on siis aito.