Helen Flanagan esitteli kurvinsa rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan tähti Helen Flanagan on saanut kotimaassaan kovasti huomiota viihdelehdissä näyttelijäuransa lisäksi myös muhkeiden muotojensa merkeissä. Hän on pitänyt huolen palstamilleistä julkaisemalla myös itse rohkeita ja paljastavia kuvia.

Nyt 22-vuotias neitokainen on poseerannut seksikkäissä otoksissa rannalla. Helen Flanagan nähdään Twitter-blogissaan julkaisemissaan kuvissa piukeaan mustaan mekkoon verhoutuneena. Julkkiskaunotar osoittaa punatun suunsa ja aistillisen elekielensä kautta ansaitsevansa vampin tittelin.

Televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta.