Jymy-yllätys: BB-Jouko saa pojan joulukuussa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä bileet, mutta hetki sitten asukkaiden tunnelma muuttui kertalaakista railakkaammaksi. Illan aikana hieman ”himmaillut” Jouko päätti paljastaa asian, jonka oli tähän saakka pitänyt salassa asukkailta.

– Mulla on yksi juttu miksi jätin tän jo kerran ja olin että en olisi tullut tänne koskaan. Feidasin Big Brotherin jo kerran ja sit sain jonkun ihme tsäänssin ja ajattelin käyttää sen, Jouko aloitti kertomisen.

– Tää tapahtui sit tässä välissä. Tää on vaikea sanoa. Kaikki on hyvin ja kaikki on hyvin kotona. Mä oon vaan ollut hiljainen ja haluan kertoa teille, että mä saan lapsen joulukuun puolivälissä, Jouko paljasti.

Muut asukkaat ryhtyivät valtaisaan huutomyrskyyn. Sen laannuttua Jouko pääsi kertomaan lisää yksityiskohtia.

– Oon sinkku edelleen ja ollaan sovittu kaikki sen lapsen äidin kanssa. Laskettu aika on 16. joulukuuta. Pikkujätkä tulee sieltä! Mamma voi hyvin. Me ollaan vaan tosi hyviä ystäviä sen kanssa ja yhdessä hoidetaan homma. Nyt olisi kiva kuulla Poika saunoo, Jouko kertoi.

– Nyt sua alkaa ymmärtää hivenen paremmin. Mä ajattelin jotain aivan muuta, BB-Tommi kertoi Joukolle.