Oma elokuva oli liikaa Emma Watsonille – murtui kyyneliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nimittäin nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen.

Nyt 22-vuotiaan tähden kerrotaan äityneen erittäin tunteelliseksi uuden The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa ensi-illassa Torontossa. Emma Watson murtui kyyneliin elokuvaa katsellessaan, koska se oli hänen mielestään edelleen niin koskettava. Brittikaunotar joutuikin ryntäämään naistenhuoneeseen korjailemaan meikkiään kesken lehdistötilaisuuden.

– Tämä on noin kolmas kerta, kun olen nähnyt elokuvan ja vieläkin se saa minut itkemään. Minun piti juosta ulos ja yrittää ehostaa kasvoni kuntoon lehdistötilaisuutta varten, koska olin niin hermoraunio, kertoo Emma Watson Female First -sivustolle.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.