Christian Bale lennätti syöpälapsen perheineen Disneylandiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dark Knight -trilogian päätähti Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka on kokenut koviakin muodonmuutoksia rooliensa vuoksi. Oscar-palkitun brittiläisen näyttelijän uusin elokuva Yön ritarin paluu valloitti heinäkuussa Suomen valkokankaat.

38-vuotias näyttelijä yllätti viime viikolla neljävuotiaan leukemiapotilaan perheen viemällä heidät Disneylandiin. Jayden Barber oli toivonut Facebookissa voivansa tavata ”oikean Batmanin”. Bale kuuli toiveesta, ja päätti lennättää koko Barberin perheen Dineylandiin lounastamaan vaimonsa ja tyttärensä kanssa. Perhe kiitteli Balea tämän rennosta käytöksestä Jaydenia kohtaan, ja kertoi tähden ja hänen perheensä suhtautuneen heihin kuin vanhoihin ystäviin.

– Christian, hänen vaimonsa ja heidän tyttärensä ovat kolme ihaninta ihmistä, joita olen koskaan tavannut. Hän järjesti tämän kaiken meille henkilökohtaisesti ja kohteli meitä kuin kuninkaallisia, Jaydenin äiti Charlene Gillingham Barber ylisti Facebook-sivullaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Christian Bale näyttäytyy faniensa kanssa. Heinäkuun lopussa tähti kunnioitti Yhdysvaltojen Coloradossa Yön Ritarin Paluu -elokuvan ensi-illassa tapahtuneen ammuskelutapauksen uhreja vierailemalla tragediasta selviytyneiden luona sairaalassa.

Christian Bale tunnetaan muun muassa elokuvista Amerikan psyko, The New World, Terminator – pelastus ja Taistelija. Tähti on ollut viime vuosina otsikoissa väkivaltaepäilyiden ja raivokohtaustensa takia. Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty mies joutui taannoin naurunalaiseksi, kun yksi hänen raivokohtauksistaan saatiin äänitettyä ja se julkaistiin verkossa.