Dannii Minoguen iltapuku petti kuvaajien edessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen poptähti Dannii Minogue on onnistunut luomaan jonkinlaisen laulajanuran supertähti-siskonsa Kylie Minoguen varjossa. Mallina, kirjailijana ja muotisuunnittelijanakin kunnostautuneella neitokaisella on tällä erää pesti Australian Talent-ohjelman tuomaristossa.

Nyt 40-vuotias kaunotar on ikuistettu nolossa tilanteessa Lontoossa. Oman Project D -vaatemerkin lanseerausjuhliin valmistautunut poppari onnistui nimittäin menettämään portaissa tasapainonsa ja kaatui kimalteleva juhlamekko päällään pyllylleen. Dannii Minogue ei antanut pyllähdyksensä pilata iloista mieltään, vaan hymyilikin edelleen häntä kuvanneille paparazzeille.

Danielle ”Dannii” Minogue nousi julkisuuteen australialaisesta Young Talent Time -televisio-ohjelmasta ja Home Away -saippuaoopperasta. 1990-luvulla neitokainen menestyi laulajana Love and Kisses, This is It ja Jump to the Beat -pophittien myötä. Hän julkaisi myöhemmin albumeita myös dance-artistina ja esiintyi musikaaleissa. Viime vuosina tähti on saavuttanut aseman kykyjenetsintäohjelmien tuomarina.