Christina Hendricksin jättirintoja väitetään ongelmaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Viime keväänä hän paljasti, että on todellisuudessa blondi.

Maailman seksikkäimmäksi punapääksi useita kertoja rankattu tähti on nyt joutunut yllättävän kritiikin kohteeksi. Yahoo-sivusto on tehnyt listauksen erikoisen näköisistä Hollywood-tähdistä, joiden ulkoiset avut eivät täytä perinteisiä kauneuskriteerejä. Sivusto mainostaakin juttunsa kertovan ”julkkiksista, jotka hyväksyvät ulkoiset ongelmansa”.

Hendricksin ongelmaksi luetaan hänen maailmankuulut kurvinsa, jotka tähti itse hyväksyy täydellisesti. Samassa jutussa parjataan myös näyttelijätär Kat Denningsin kalpeaa ihoa, NCIS-tähti Pauley Perretten tatuointeja ja Steve Buschemin huonokuntoisen näköisiä hampaita.

36-vuotias Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.