Amandan sekoilu meni överiksi – taustavoimat saivat tarpeekseen ja erosivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

She’s The Man -elokuvan päätähti Amanda Bynes on ollut viime päivinä otsikoissa liikennerikkomustensa ja päihteiden käyttönsä merkeissä. Entinen lapsitähti voi joutua vuodeksi vankilaan, jos hänet todetaan syylliseksi kahteen liikennerikkomukseen.

Äskettäin 26-vuotiaan kaunottaren kerrotiin olevan rajussa päihdekierteessä. Nyt tähden työntekijöiden kerrotaan saaneen tarpeekseen naisen sekoiluista. Amanda Bynesin tiimiin kuuluvat agentti, tiedottaja ja asianajaja ovat nimittäin eronneet hänen palveluksestaan.

Lähde kertoi TMZ-sivustolle, että tähden tiimi ei ollut saanut näyttelijätärtä kiinni kuukauteen. Työntekijät olivat myös yrittäneet saada neitokaista hoitoon, ennen kuin hänen sekava tilanteensa joutui julkisuuden valokeilaan. Tämä koitos kuitenkin epäonnistui, ja Amanda onkin viettänyt varsin vauhdikasta elämää viime aikoina.

Viimeisimmän uutisen mukaan tähti olisi nipistellyt erästä häntä kuvannutta paparazzia. Sunset Boulevardilla kävellyt näyttelijä ei paparazzin mukaan sietänyt tämän kuvaamista, vaan pyysi valokuvaajaa poistamaan kamerastaan ottamansa otoksen. Kun paparazzi ei suostunut pyyntöön, Amanda kosti hänelle videollekin tallentuneilla napakoilla nipistyksillä.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.