Vuoden lemmikkiturhake: Ostaisitko tällaisen lisävarusteen kissallesi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lemmikkien omistajat pukevat silloin tällöin eläinten ylle asuja, jotka voivat vaikkapa suojata lemmikkiä talven viimalta. Joskus asusteita kaupataan kuitenkin aivan huvitarkoituksessa.

Uusin kissoille suunniteltu tuote saattaa herättää hämmennystä monissa lemmikin omistajissa. Eläimensä perinteiseen ulkomuotoon kyllästyneet voivat nimittäin lisätä mirrin valovoimaisuutta taruolentona tunnetun yksisarvisen sarvella. 14 senttimetrin pituinen sarvi herättää taatusti huomiota kadulla.

Mainos lupaa sarven kiinnittyvän helposti kissan päähän kuminauhoilla. Koomisessa mainoksessa luvataan kissan rakastavan uutta sarveaan. Mainosteksti on kuitenkin melkoisessa ristiriidassa kuvassa näkyvän mirrin kanssa, sillä otuksen kasvoilla näkyy varsin murhanhimoinen ilme.