Rihanna juhli aikuisviihdebaarissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna oli äskettäin otsikoissa ajauduttuaan julkiseen riitaan Joan Riversin kanssa. Diili-ohjelmasta tuttu Rivers haukkui Rihannan rakkauspuheet, mutta laulaja antoi kaksin verroin takaisin.

24-vuotias tähti teetätti äskettäin rintojensa alapuolelle uuden suurikokoisen muinaisegyptiläisten Isis-jumalatarta esittävän tatuoinnin. Nyt Rihanna vieraili strippiklubilla ja julkaisi otteen bileillasta Twitter-blogissaan. Neidon juhliminen oli mitä ilmeisimmin villiä, sillä kuvassa nähdään yläosattomissa poseeraava strippari, joka on löytänyt paikkansa poptähden jalkojen välistä.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti taannoin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.