Simon Cowell raivostui – sai kylmää kyytiä kuningattarelta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Pisteliäästä puhetyylistään tunnettu mies on nyt uusimpien raporttien mukaan raivostunut X Factor -tuomari Gary Barlowille, koska tämä sai Englannin kuningattarelta huomattavan tunnustuksen. Entinen Take That -laulaja oli nimittäin taannoin järjestämässä kuningatar Elizabethin kunniaksi pidettyä juhlakonserttia, johon koottiin brittiläisen viihdetaivaan kirkkaimmat tähdet.

Juhlamenot menivätkin aivan kuninkaallisen mieleen, joten hän palkitsi Barlowin Brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämällä OBE-arvonimellä. Kunniaa ja arvostusta janoava Simon Cowell haluaisi itsekin kuulua niihin julkkiksiin, joilla on kuningattaren myöntämä arvonimi, joten mies kihiseekin tällä hetkellä kiukusta.

– Barlowin saama OBE-arvonimi vain lisäsi hänen ärsyyntymistään. Hän oli itse janonnut kyseistä arvonimeä vuosikausia, kertoi viihdemogulin elämäkerran kirjoittaja Tom Bower Female First -sivustolle.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.