Lindsay Lohan raivostui Dr Philille: ”Olet huijari!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Äskettäin näyttelijätär herätti pahennusta poissaoloillaan Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksista ja väitti tuolloin syyksi keuhkokuumetta.

Näyttelijättären juoppoäiti Dina Lohan esiintyi äskettäin päihtyneen oloisena Pr Phil -keskusteluohjelmassa. Nyt 26-vuotias naistähti syyttää kuuluisaa televisiopsykologia epäsopivasta käytöksestä. Neitokainen hyökkäsi Phil McGrawia vastaan sarjalla aggressiivisia Twitter-viestejä, jotka hän myöhemmin poisti blogistaan.

– Dr Phil, sinun pitäisi hävetä itseäsi. Millainen mies käyttää hyväkseen naista hänen haavoittuvimmassa tilassaan? Sinä olet huijari! kirjoitti Lindsay Lohan blogiinsa.

Lohan myös uudelleentwiittasi erään faninsa viestin, jossa tämä rohkaisi neitoa. Fani muistutti tähteä, että ”Äitisi on rohkea nainen kuten sinä. Dr Phil on paha mies. Keskity työhösi, Lindsay”. Näyttelijätär kirjoitti tämän jälkeen uuden blogiviestin, jossa kehui kaunista, ihanaa ja lahjakasta äitiään.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.