BB-blondeilla kiivas tuokio pesässä: ”Pidä se v**un turpas kiinni!”

Big Brother · Neea Jokinen

Asukkailla on Big Brother -talossa tänäkin vuonna käytössä pesähuone, jonne vain muutama asukas kerrallaan saa mennä keskustelemaan rauhassa. Tänään talon blondit BB-Jonna I ja BB-Tea kömpivät pesään ja juoruilivat keskenään asukastovereistaan.

Jonna I ja Tea muun muassa kertoivat suorasanaisia mielipiteitä BB-Johannasta, joka on aiheuttanut närää myös muiden asukkaiden keskuudessa lähinnä meikkaustapojensa takia. Neitokaisten mielestä Johanna ei juurikaan tarjoa taloon viihdettä.

– Mä en v*ttu tajuu, että miten joku Johanna ansaitsisi tän voiton. En vaan tajuu, ei mee mun jakeluun. En ymmärrä, se on mitäänsanomaton muija. Se on ihan peruskiva ja söpö tyyppi, Tea kertoi.

– Toivottavasti kohta sanotaan, ketkä on häätöäänestyksessä. V*ttu ajattele kun kävis niin, että Katarina ja Johanna olis molemmat häädössä. Multa pääsis varmaan suusta, että v*ttu jes, Jonna I vastasi.

– Johanna on normaalisti sellainen herttanen ja kiva, mutta sitten kun se viinaa, niin siitä tulee erilainen, Tea kommentoi.

– Mä en muista siitä bileillasta oikein mitään. Jotain riideltiin ja sanoin Johannalle, että pidä se v*tun turpas kiinni ja mene nukkumaan, Jonna I muisteli.

– Johanna ei kyllä tykkää musta hirveesti. Ei se musta tykkää, mutta ei se kyllä mua haittaakaan, Tea jatkoi.

Blondit pohtivat myös miltä elämä talon ulkopuolella ja realityohjelmasta tullut julkisuus tuntuu kilpailun jälkeen. Jonna I kertoi muun muassa kauhistelevansa ensimmäistä kauppa- ja baarireissuaan, kun taas Tea pelkäsi työelämänsä puolesta.

– Mua pelottaa, että mikä tuolla odottaa. Pääsenköhän mä enää ikinä mihinkään töihin. Pitää kyllä keksiä jotain, Tea mietti.

– Mäki mietin, että oonko munannut itteni ihan pahasti. Kyllä täällä mokailee samanlailla niin kuin normaalissakin elämässä. Kaikki vaan näkee meidät ja arvostelee, Jonna I kertoi.

– Ja sit ootan kyllä innolla, kun meen ekan kerran kauppaan. Johkin lähikauppaan. Voi jumalauta. Tai jossain baarissa, Jonna I sanoi.