Seksivideo kismittää: Hulk Hogan kutsui FBI:n apuun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea, on ollut viime päivinä otsikoissa julkisuuteen vuotaneen seksivideonsa merkeissä. Hogan esiintyy julkisuuteen vuotaneella kotipornovideolla ystävänsä, radio DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimon Heather Clemin kanssa.

Video levisi julkisuuteen Gawger-sivuston kautta. Raivostunut Hogan käski sivuston ylläpitäjiä poistamaan kyseisen videopätkän, mutta he eivät ole suostuneet siihen. Entinen painitähti teki äskettäin poliisille rikosilmoituksen seksivideon vuotajasta. Nyt showpainija on värvännyt myös Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n avukseen saadakseen selville, kuka on vuotanut videon julkisuuteen, TMZ-viihdesivusto uutisoi.

Sivuston mukaan paikallinen poliisi ei ole kyennyt auttamaan Hogania lain rajoitteiden takia. Showpainijan olisi nimittäin pitänyt lain mukaan valittaa luvatta kuvatuksi tulemisesta neljän vuoden sisällä tapahtuneesta. Vuonna 2006 kuvatun videon levittäminen internetissä on myös rike, joka ylittää osavaltioiden rajat. Tämän takia tapauksen käsittely siirtyy FBI:lle.

Hulk Hogan on pysynyt koko ajan tarinassaan, jonka mukaan hänen intohimoisia aktejaan kuvattiin nauhalle ilman lupaa. Tällä hetkellä nauhan vuotamisen pääepäilty on showpainijan radio DJ -ystävä Bubba the Love Sponge. Hoganin kerrotaan tapaavan FBI-agentteja alkuviikosta.

Koko seksivideoskandaali on saanut kaiken kaikkiaan erikoisia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa Bubbalta luvan seksin harrastamiseen. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.