Ystävän raju kohuväite: ”Hulk Hogan vuosi itse seksinauhansa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin showpainija, eli wrestling-tähti Terry “Hulk Hogan” Bollea, on ollut viime päivinä otsikoissa julkisuuteen vuotaneen seksivideonsa merkeissä. Hogan esiintyy julkisuuteen vuotaneella kotipornovideolla ystävänsä, radio DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimon Heather Clemin kanssa.

Video levisi julkisuuteen Gawger-sivuston kautta. Raivostunut Hogan käski sivuston ylläpitäjiä poistamaan kyseisen videopätkän, mutta he eivät ole suostuneet siihen. Entinen painitähti teki äskettäin poliisille rikosilmoituksen seksivideon vuotajasta ja pyysi tutkimuksiin mukaan myös FBI:n. Nyt Bubba the Love Sponge on yllättäen avannut sanaisen arkkunsa, ja väittää Hoganin vuotaneen itse seksinauhan julkisuuteen.

– Minun täytyy olla rehellinen, en ole nähnyt videonauhaa. Ilmeisesti nauhalla minun väitetään kehuskelleen ja käyttäytyneen kuin varsinainen hevosen perse. En voi kommentoida nauhaa, mutta Hulkilla voi olla jotain tekemistä nauhan vuotamisen kanssa, kertoi Bubba the Love Sponge radio-show’nsa kuuntelijoille.

Loka on alkanut nyt virallisesti lentää entisten ystävien välillä. Hulk haastoi Bubban ja tämän ex-vaimon Heather Clemin oikeuteen 100 miljoonasta dollarista. Bubba taas on puolustanut kriisissä Hoganin ex-vaimoa, Lindaa, ja väittänyt samalla painijalegendan tytärtä Brookea lahjattomaksi popparintekeleeksi. Brooke Hoganin tiedetään halajavan poptähdeksi, ja neito on jo julkaissut omaa musiikkiakin.

Koko seksivideoskandaali on saanut kaiken kaikkiaan erikoisia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa Bubbalta luvan seksin harrastamiseen. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.