Claudia Romani valjasti bikinipeppunsa Obamalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiskaunotar Claudia Romani lukeutuu kuluneen vuoden kuumimpiin mallitulokkaisiin, sillä neitokainen on jättänyt saapasmaan ja suunnannut Yhdysvaltoihin. Siellä paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä, eikä kuvausaiheista ole ollut puutetta.

30-vuotias mallikaunotar Claudia Romani sai jalkapallon MM-kisojen aikaan lempinimen Seksikkäin futisfani, mutta nyt hänet on kuvattu rannalla hieman toisissa tunnelmissa. Claudia nimittäin kannattaa Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa harvinaisen näyttävästi Barack Obamaa, kun hänen bikiniensä alaosaan oli Floridan Miami Beachilla kirjoitettu ehdokkaan nimi.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.