Tamara Ecclestone James Bond -bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa.

Äskettäin Tamara erosi poikaystävästään Omar Khyamista, kun miehen seksivideo tuli julkisuuteen. 28-vuotias kaunotar on nyt ikuistettu Lontoossa, jossa hän sai kunnian olla ensimmäisten joukossa katsomassa uuden James Bond -elokuvan kutsunäytöstä. Neitokaisen iltapuku oli varsin rohkea erityisesti antavan etumuksensa osalta.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.