Hullu maailma: Hevonen paljasti isännän seksisuhteen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläimet ovat yllättävän älykkäitä olentoja, eikä niitä niin vain huijata. Monilla eläimillä on esimerkiksi paljon ihmistä tarkempi hajuaisti, joka kertoo niille monia asioita. Nyt erään hevosen omistajan väitetään jääneen kiinni seksisuhteesta, koska hevonen haistoi sen.

Kyseisen hevosen väitetään vieläpä ”kertoneen” tapauksesta hevoskuiskaajalle, joka toi sen julkisuuteen. Terapeutti Anne Dee sai työkeikan, jossa hänen piti antaa hoitoa hevoselle. Eläimellä olikin asiaa terapeutille, ja se kertoi ensitöikseen 56-vuotiaalle naiselle olevansa huolissaan omistajiensa avioliitosta.

Omistaja oli antanut oman rakastajattarensa ratsastaa hevosella. Eläin kiinnitti huomiota naisen voimakkaaseen hajuveteen, eikä pitänyt siitä. Hevoskuiskaaja kertoi kuulemastaan informaatiosta omistajan vaimolle, joka kertoi epäilleensä vuosia miehensä uskottomuutta. Vaimo kertoi haistaneensa miehensä iholla Dior-hajuveden tuoksun, kun tämä oli tullut kotiin. Tapaus johti lopulta pariskunnan avioeroon.

– Hevonen kertoi minulle, että hän pelkäsi omistajiensa eroavan. Hän sanoi, ettei pitänyt siitä, että hänen ”uusi äitinsä” hellitteli häntä liikaa, ja piti niin voimakasta hajuvettä, kertoi hevoskuiskaaja Anne Dee Daily Record -lehdelle.