Lindsay Lohanin ongelmat jatkuvat – nyt lähti tiedottaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivaltaväitteiden merkeissä.

Viime aikoina kohutähti on ollut julkisesti riidoissa niin äitinsä Dinan kuin isänsä Michaelin kanssa. Nyt Lindsay Lohanin pitkäaikainen tiedottaja Steve Honig on ottanut lopputilin. TMZ-verkkosivuston mukaan syynä lopettamispäätökselle on tähden riitaantuminen isänsä kanssa.

Hiljattain Lindsayn isä Michael yritti saada tytärtään pakkohoitoon. Tiedottaja Steve julkaisi lausunnon, jonka mukaan tähden edustajilla ei ollut mitään tekemistä isän suunnitelmien kanssa. Lausunto suututti Michael-isän, joka haukkui Steveä ”v**un valehtelijaksi”. TMZ-verkkosivuston mukaan tämä johti Steven lopettamiseen. Päätöksellä ei siis ole varsinaisesti tekemistä Lindsayn kanssa, vaan ainoastaan hänen isänsä kanssa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.