Nainen pidätettiin huumepäissään – synnytti putkassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian Santa Cruzin poliisit pidättivät maanantaina 29-vuotiaan naisen julkijuopottelusta ja metamfetamiinin käyttämisestä. Se ei valitettavasti ole harvinaista, mutta erikoisen tapauksesta tekee se, että nainen oli raskaana ja synnytti lapsensa putkassa.

Santa Cruz Patch -lehden mukaan päihtyneenä pidätetty nainen toimitettiin ensin paikalliseen Dominicanin sairaalaan, ja myöhemmin Santa Cruzin piirikunnan putkaan, jossa häntä pidettiin, kunnes oli tarpeeksi selvä poistuakseen. Nainen oli poistumassa putkasta, kun hän yhtäkkiä istuutui alas lattialle. Synnytys käynnistyi, vaikka nainen oli vasta kuudennella kuulla raskaana.

Putkan henkilökunta joutui tositoimiin, ja synnytystilanne oli ohi melko nopeasti. Vauvan hengitys pysähtyi useammin kuin kerran, mutta hoitohenkilökunta onnistui elvyttämään hänet ennen ambulanssien saapumista paikalle. Paikallinen ylikonstaapeli Steve Carney ylisti henkilökuntaa nopeasta ja tehokkaasta toiminnasta.