Heidi Klumin rohkea asu paljasti pintaa MTV-gaalassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saksalainen supermalli Heidi Klum erosi taannoin laulajamiehestään Sealista seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin perheenäiti löysi rinnalleen uuden miehen. Hän seurustelee nykyisin entisen turvamiehensä Martin Kristenin kanssa.

Nyt 39-vuotias Heidi Klum nähdään MTV Europe Music Awards -musiikkigaalassa ikuistetuissa otoksissa rohkeassa mekossa. Blondin yllä nimittäin nähtiin sinertävä mekko, jonka halkio paljasti kaunottaren treenatut jalat. Nauhamainen kaula-aukko puolestaan sai miehet ihastelemaan Heidin muhkeita muotoja.

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.