Onko tässä unelmien bikinivartalo? 22-vuotias TV-kaunotar rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan tähti Helen Flanagan on saanut kotimaassaan kovasti huomiota viihdelehdissä näyttelijäuransa lisäksi myös muhkeiden muotojensa merkeissä. Hän on pitänyt huolen palstamilleistä julkaisemalla myös itse rohkeita ja paljastavia kuvia.

Parhaillaan 22-vuotias neitokainen on Australian viidakossa, jossa häntä koetellaan päivittäin toinen toistaan kauheammilla tavoilla brittiläisessä I’m a Celebrity… Get Me Out of Here -realitysarjassa. Ennen viidakkoon astelemistaan Helen teki visiitin Australian maineikkaan Surfer’s Paradisen rannalla, jossa hän keikisteli bikineissä.

Coronation Street -televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta. Flanagan seurustelee brittifutari Scott Sinclairin kanssa.