Teinitähdelle satelee naisten pikkuhousuja: ”En kiinnitä niihin huomiota”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja Conor Maynard singahti kotimaassaan suosituksi teinitähdeksi vasta muutama kuukausi sitten, kun hänen debyyttisinglensä Can’t Say No julkaistiin 16. huhtikuuta. Popparin musiikkia kuullaan muun muuassa pian julkaistavalla Contrast-albumilla.

Nyt 19-vuotias poppari kertoi saavansa jatkuvasti naisfaniensa alusvaatteita. Fanaaattisimmat ihailijat nimittäin heittelevät aina rintaliivejään ja pikkuhousujaan esiintymislavalle. Conor Maynardin mukaan hän ei kuitenkaan kiinnitä huomiota lavalle heitettyihin vaatteisiin, sillä hän haluaa keskittyä täysillä esiintymiseensä.

– Ei ole kivaa, jos alusvaate lentää naamallesi. En kiinnitä niihin huomiota, jos ne heitetään esiintymislavalle. Kerran joku heitti huivin kasvoilleni ja jouduin keskeyttämään esiintymisen, Conor Maynard kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Teinitähti onkin nykyisin kotimaassaan kerännyt huiman fanilauman. Conorin mukaan hän joutui äskettäin muuttamaan, koska fanaattiset teinitytöt löysivät hänen asuinpaikkansa. Poppari kertoi joutuvansa usein faniensa jahtaamaksi, kun hän käy ostamassa kaupassa esimerkiksi maitoa.

Brightonissa varttunut Conor Maynard loi oman profiilin YouTube-palveluun vuonna 2008 ja alkoi julkaisemaan verkossa cover-kappaleitaan. Teinitähti on coveroinut muun muuassa Chris Brownin, Taio Cruzin, Jessie J:n ja Katy Perryn kappaleita. MTV-kanava palkitsi hänet tammikuussa Brand New for 2012 -palkinnolla, ja sittemmin hänen uransa lähti hurjaan nousukiitoon.