Lindsay Lohan salatusta siskopuolestaan: ”En halua olla missään tekemisissä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on ollut viime päivinä otsikoissa perhedraamansa merkeissä. Äskettäin nimittäin selvisi, että julkkiskaunottarella on 17-vuotias siskopuoli. Tyttö sai alkunsa Michael Lohanin salasuhteesta.

Nyt 26-vuotiaan Lindsay Lohanin kerrotaan olevan täysin tyrmistynyt salatusta sisarpuolestaan. Neitokainen ei kuitenkaan aio ottaa Ashley-nimiseen tyttöön yhteyttä, sillä Lindsay ei halua olla missään tekemisissä tytön pikkusiskopuolensa kanssa.

TMZ-sivuston mukaan näyttelijätär on raivoissaan siitä, että hänen Michael-isänsä oli pettänyt hänen Dina-äitiään. Michael Lohan esiintyi 15. marraskuuta Yhdysvaltojen televisiossa The Trisha Goddard -ohjelmassa, jossa miehen salattu menneisyys paljastui koko kansalle.

Michael Lohanilla ja hänen entisellä Dina-vaimollaan on neljä yhteistä lasta, Lindsay, Michael Lohan Jr., Ali ja Cody. Irlantilais-italialaista syntyperää oleva mies meni naimisiin Dina Sullivanin kanssa vuonna 1985, mutta pariskunnan liitto päättyi eroon vuonna 2005. Nykyään hän seurustelee toimittaja Kate Majorin kanssa. Pariskunnan myrskyisää suhdetta on seurattu tiiviisti otsikoissa.