Varastohuoneessa karvainen yllätys – BB-Iida murtui itkuun

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan Älkää huomioiko outouksia – viikkotehtävää, jonka aikana asukkaiden tulee elää normaaliin tapaan talossa tapahtuvien eriskummallisten asioiden keskellä. Tänään talossa nähtiin karvaisia otuksia, joiden läsnäoloon asukkaat eivät saaneet reagoida.

Isoveli pyysi BB-Iidaa vaihtamaan patterit mikrofoniinsa varastohuoneessa. Brunette sai huoneessa yllättävän vastaanoton, kun seitsemän suloista koiraa juoksivat hännät heiluen asukkaiden luokse. Talon kaiuttimista alkoi soida Baha Men -yhtyeen Who Let The Dogs Out -musiikkikappale.

Eläinrakas BB-Iida ei kestänyt söpöyden yliannostusta, vaan murtui itkuun talon keittiössä. BB-Jouko silitti hiljaa Iidan selkää ja yritti lohduttaa tunteikasta neitokaista. Iida on kertonut talossa useasti ikävöivänsä omia lemmikkikoiriaan. BB-Tea yritti olla hymyilemättä koiralaumalle, mutta blondi vilkuili vähän väliä lattialla vipeltäviä eläimiä viekas ilme kasvoillaan.