BB-finaali lähestyy – näin kävi päiväkirjahuoneessa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -tuotantokausi lähenee loppuaan. Tänään Isoveli pyysi asukkaita vuorotellen päiväkirjahuoneeseen nimeämisiä varten. Häätöäänestykseen nimeäminen tuntui monesta asukkaasta vaikealta, sillä kilpailijat ovat lähentyneet yhteisten viikkojen aikana.

Talon senioriasukas BB-Teija päätti antaa kaksi pistettä BB-Iidalle. Naisen mukaan häntä ärsyttää Iidan päteminen. Yhden pisteen hän antoi BB-Tealle, koska nuori neitokainen ei pidä huolta tavaroistaan.

– Kaksi pistettä Iidalle. Jos joku kertoo jonkun kokemuksen, niin Iida kertoo aina paremman kokemuksen. Yksi piste Tealle, koska se ei korjaile jälkiää. Jättää märkiä uikkareita ja pyyhkeitä toisten sängyille, Teija perusteli.

BB-Jouko antoi kaksi pistettä jälleen BB-Jonna A:lle. Miehen mukaan kyseinen asukastoveri on tyly muita kohtaan. Hän kuitenkin pitää Jonnaa ”mukavana tyttönä”. Mies antoi nimeämispisteen myös Teijalle.

-Jonna on mukava tyttö, mutta aika paljon kiukuttelee täällä ihme syistä. En tiedä, onko sillä koti-ikävä vai mikä. Puhuu muille asukkaille tylyyn sävyyn ja nälvii vähän muita. Yksi piste Teijalle, koska se on vähän mukavuudenhaluinen ja ailahtelevainen. Ajattelee omaa parastaan, Jouko sanoi.

Tea meni päiväkirjahuoneeseen Joukon jälkeen ja antoi kaksi nimeämispistettä myös Jonna A:n niskaan. Tea oli myös samaa mieltä Joukon kanssa siitä, että kyseinen naisasukas käyttäytyy tylysti.

– Jonnan kanssa en koe olevani niin läheinen kuin muiden kanssa. Häntä ärsyttää mun ja Markuksen juttu. Jonna on myös välillä tyly mua kohtaan ja sellainen inhottava. Se saa mököttämiskohtauksia, Tea perusteli.

– Yhden pisteen annan Iidalle, koska se on niin vahva persoona ja kova vastus. Tykkään hänestä ihan hirveesti, koska Iidan kanssa on helppo jutella aiheesta kuin aiheesta, Tea jatkoi.