Lindsay Lohan raivostui – kaveri paljasti salaisuuksia lehdistölle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on ollut viime päivinä otsikoissa perhedraamansa merkeissä. Neitokainen paljasti äskettäin haaveilevansa lapsen adoptoimisesta. Lohan ei kuitenkaan halua kasvattaa tyttöjä, sillä hän haluaa jälkikasvukseen vain poikia.

Nyt 26-vuotias Lindsay Lohan on kertonut katkaisseensa välit erääseen hyvään ystäväänsä, joka petti hänen luottamuksensa. Näyttelijätär sai nimittäin tietää kyseisen ystävän juoruilleen viihdelehdille yksityisasioita hänen elämästään. Julkkistähden mukaan hän ei halua olla petturikaverinsa kanssa missään tekemisissä.

– Se tuntuu paskalta. Olen oppinut kaiken kantapään kautta. Sain tietää läheisen ystäväni kertovan juorulehdille yksityisasioitani. Painu helvettiin elämästäni, Lindsay Lohan kertoi Us Weekly -lehdelle.

Näyttelijätär sai aiemmin tässä kuussa tietää, että hänellä on 17-vuotias siskopuoli, joka sai alkunsa hänen isänsä salasuhteesta. Lindsay Lohanin kerrotaan olevan täysin tyrmissään salatusta sisarestaan. Hän ei kuitenkaan aio ystävystyä Michael-isänsä uskottomuudesta alkunsa saaneen Ashley-tytön kanssa.

Michael Lohanilla ja hänen entisellä Dina-vaimollaan on neljä yhteistä lasta, Lindsay, Michael Lohan Jr., Ali ja Cody. Irlantilais-italialaista syntyperää oleva mies meni naimisiin Dina Sullivanin kanssa vuonna 1985, mutta pariskunnan liitto päättyi eroon vuonna 2005. Lindsay Lohan on ajautunut usein perheriitoihin vanhempiensa kanssa.