Charlie Sheen tarjoaa Lindsay Lohanille 100.000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Charlie Sheen on viihtynyt viime aikoina julkisuudessa enemmän erikoisten tempausten kuin näyttelijäntyönsä merkeissä, vaikka mies nähdään myös uuden Anger Management -komediasarjan pääroolissa. Hiljattain miehen uutisoitiin joutuneen vaikeuksiin, sillä häntä syytettiin tappouhkauksesta.

Kaksi miljoonaa dollaria yhdestä Miehen puolikkaat -sarjan jaksosta tienanneelta Charlie Sheeniltä löytynee jonkin verran ylimääräistä käteistä. Tähti on nimittäin tarjoutunut auttamaan toista tiuhaan tahtiin otsikoissa viihtyvää näyttelijää, Lindsay Lohania.

The Hollywood Gossip -verkkosivuston mukaan Sheen tarjoaa 100.000 dollaria Lohanille, joka on 233.904 dollaria velkaa Yhdysvaltain verovirastolle. The Hollywood Gossip -verkkosivuston mukaan kaksikko ystävystyi Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksissa.

46-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.