Lindsay Lohan kieltäytyi vieroitushoidosta – litrakaupalla vodkaa päivässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Lindsay Lohan on viime aikoina joutunut toistuvasti ongelmiin lain kanssa. Viime viikolla hän joutui pidätetyksi New Yorkissa ajauduttuaan rajuun tappeluun naisen kanssa.

Päihdehuuruista iltaa viettänyt Lohan muun muassa haukkui ennustajana työskentelevää naista ja löi häntä kasvoihin. 26-vuotiaalla elokuvatähdellä huhutaan olevan pahoja ongelmia päihteiden kanssa, sillä hiljattain hänen väitettiin juovan jopa kaksi litraa vodkaa päivässä.

Nyt TMZ-verkkosivusto kertoo Lindsay Lohanin ystävien olevan huolissaan näyttelijän elintavoista, ja he toivovat hänen menevän mahdollisimman nopeasti vieroitushoitoon. Tähti on kuitenkin kieltäytynyt hoidosta. Lohan ei itse usko kärsivänsä alkoholiongelmasta sillä perusteella, että hän on hiljattain näytellyt kolmessa elokuvassa.

Mean Girls -elokuvasta teinityttöjen idoliksi aikoinaan noussut Lindsay Lohan on yksi viihdemaailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa muun muassa päihdesekoilujensa takia. Viime vuonna Lohan tuomittiin vankilaan viidennen kerran ehdonalaisrikkomuksistaan. Sittemmin hän on ollut osallisena myös autokolareissa.