Backstreet Boys -tähti Lindsay Lohanista: ”Olen pahoillani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Lindsay Lohan on viime aikoina joutunut toistuvasti ongelmiin lain kanssa, ja hänellä uskotaan olevan vakava päihdeongelma. Näyttelijättären ystävien kerrotaan yrittäneen saada häntä kirjautumaan vieroitushoitoon alkoholiriippuvaisuutensa vuoksi, mutta turhaan.

Lindsay Lohanilla oli muutama vuosi sitten edessään lupaava ura, mutta nykyisin monet tuntuvat suhtautuvan 26-vuotiaaseen tähteen negatiivisesti. TMZ-verkkosivuston toimittaja kysyi poikabändi Backstreet Boysin uskovaisena tunnetulta jäseneltä Brian Littrelliltä, rukoileeko hän Lindsay Lohanin puolesta. Brian vastasi kieltävästi.

– Valitettavasti en. Särjen varmasti useiden pappien sydämet, koska kristityn pitäisi rukoilla kaikkien puolesta… Mutta Lindsay Lohan ei kuulu iltarukouksiini. Olen pahoillani, Brian tunnustaa.

Mean Girls -elokuvasta teinityttöjen idoliksi aikoinaan noussut Lindsay Lohan on yksi viihdemaailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa muun muassa päihdesekoilujensa takia. Viime vuonna Lohan tuomittiin vankilaan viidennen kerran ehdonalaisrikkomuksistaan. Sittemmin hän on ollut osallisena myös autokolareissa.