James Bond -tähti ajoi kännissä – vankilatuomio uhkaa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

James Bond: Kuolema saa odottaa ja Kill Bill –elokuvista tunnettu amerikkalainen näyttelijä Michael Madsen on tehnyt pitkän Hollywood-uran, sillä tähti on esiintynyt yli 150 elokuvassa. Hän joutui äskettäin putkaan, kun poliisit pidättivät miehen rattijuopumuksesta.

Nyt 54-vuotias Michael Madsen on saanut niskaansa kaksi syytettä rattijuopumuksesta ja liikenteen vaarantamisesta. Los Angelesin kaupungin syyttäjä kirjasi keskiviikkona syytteet suosikkinäyttelijää vastaan. TMZ-sivuston mukaan Madsen voi joutua kahdeksi vuodeksi vankilaan, jos hänet todetaan syylliseksi. Hänen uskotaan kuitenkin välttävän vankilatuomion, koska hänellä ei ole aiempia rattijuopumussyytteitä.

Chicagossa syntynyt Michael Madsen on esiintynyt useissa huippuohjaaja Quentin Tarantinon elokuvissa. Hänellä uskotaan olevan rooli myös Sin City 2 –elokuvassa, joka saa mahdollisesti ensi-iltansa jo tänä vuonna. Näyttelijä on ollut kolme kertaa naimisissa Jeannine Bisiganon, Georganne LaPieren ja Deanna Morganin kanssa. Hänellä on viisi poikalasta.