Presidentti Barack Obama Spider-Manin uhriksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on ollut kuluneen vuoden aikana erilaisten pilojen kohde, ja hänestä on muun muassa tehty hauskoja parodiavideoita. Äskettäin eräs floridalainen palomies sai potkut, koska hän laittoi työpaikkansa wc-tiloihin paperia, joka oli koristeltu Obaman kasvoilla.

51-vuotias valtion päämies osaa kuitenkin itsekin nauraa omalla kustannuksellaan. Barack Obama julkaisi vastikään Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän näyttää taistelevan supersankari Spider-Manin kanssa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Otoksessa minikokoinen Hämähäkkimies suuntaa seittinsä presidenttiä kohti. Mies näyttää otoksessa päihitetyltä, koska hän on nostanut kätensä ylös. Kuvan pojan uskotaan olevan Valkoisen talon työntekijän jälkikasvua.