Teini ei saanut töitä – pani itsensä myyntiin sanomalehdessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vanhemman polven ihmiset saattavat joskus nimittää nykyajan nuoria laiskoiksi työnhakijoiksi. Joskus nuoret eivät ole innostuneita esimerkiksi kesätöiden hakemisesta, mutta aina näin ei ole asian laita.

Nyt eräs brittiläinen teinipoika pääsi otsikoihin yritettyään kovasti hakea itselleen töitä. Jack Hill kyllästyi työnhakuun lähetettyään yli kymmenen hakemuslomaketta viikossa, ja päätti lopulta ottaa idearikkaat keinot käyttöön.

Hän laittoi itsensä myyntiin paikallisen Evening Gazette -sanomalehden myytävänä-palstalle. 18-vuotias mies mainosti itseään luotettavaksi työntekijäksi, ja etsi töitä ja harjoittelupaikkaa autokorjaajana. Hill tarjosi palveluksiaan 2,5 punnan, eli kolmen euron, hinnalla.

– On vaikea saada tältä alueelta töitä, koska työttömyysluvut ovat korkealla. Minä olen ollut hitsarin oppipoikana, ja olen täysin oppinut hitsaaja. Tosiasiassa haluan automekaanikoksi, kertoi Jack Hill Female First -lehdelle.