Vilautus lähellä? Lily Cole pulikoi liian pienissä uikkareissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannia ei ole tunnettu naiskauneudestaan, mutta sieltäkin löytyy näyttäviä poptähtiä ja mallikaunottaria. Eräs heistä on Lily Cole, joka vilautti vastikään lyhyehkön hameensa sisältöä astuessaan ulos autostaan julkkisbileisiin.

Nyt Saint Bartsin paratiisisaarella lomaillut neitokainen nautiskeli paparazziotosten perusteella muun muassa vesileikeistä. Lily kuvattiinkin polskimassa aalloissa vihreän sävyisessä uimapuvussa. Uinnin yhteydessä hänen hieman liian pieneksi jääneen uima-asunsa sisältö oli vilahtaa esiin puvun uumenista.

25-vuotias englantilainen malli-näyttelijä Lily Cole aloitti uransa jo 14-vuotiaana Lontoon Sohossa. Malliurallaan Lily on poseerannut lähes kaikissa suurimmissa muotilehdissä sekä suurimmille muotimerkeille, kuten Christian Lacroix, Chanel, Hermes, Louis Vuitton ja Prada. Parhaiten hänet kuitenkin muistetaan ehkä vuoden 2008 Playboy-kuvistaan. Näyttelijänä hänen ensimmäinen elokuvansa oli The Imaginarium of Doctor Parnassus vuonna 2009.