Aiotko vilauttaa rintojasi, Helen? Viettelevä kansikuva julki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Helen Flanagan aiheutti äskettäin hurjan kohun tempauksellaan, jossa hän julkaisi Twitter-blogissaan väkivaltaa henkiviä asekuvia. Otokset aiheuttivat välittömästi raivoisan palauteryöpyn Yhdysvalloissa tapahtuneen koulusurman jälkimainingeissa.

Ajattelemattomuuttaan pahoitellut muodokas neitokainen on nyt esitellyt sulojaan FHM-miestenlehden kannessa. Viettelevässä otoksessa Helen näyttää olevan leikkaamassa bikinejään rintamuksen kohdalta katki, jolloin hänen muotonsa paljastuisivat ihmisten ihmeteltäväksi.

helenflanagan04012013

Samaisessa julkaisussa hänet nähdään myös roiseissa kuvissa, joissa muun muassa Flanaganin rinnat ovat pompsahtaa esiin minimittaisen t-paidan alta. Katso kaikki kuvat tästä.

Äskettäin kurvikas blondi tähditti muiden brittitähtien kanssa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmaa. Kyseisessä sarjassa nähtiin myös muun muassa nyrkkeilijäkomistus David Haye. Seitsemänneksi kisassa sijoittunut Flanagan kuvasi kokemustaan viidakossa elämisestä melkoisen rankaksi.