Johanna Tukiaisen pikkusiskon raju avautuminen: ”Sun glamour-ajat on ohi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina harvakseltaan otsikoissa, mutta äskettäin hän kertoi esimerkiksi Kurt Cobainin olevan hänen musiikkituottajansa. Nyt Tukiaisten vähemmän tunnettu pikkusisko on raivostunut Johanna-siskolleen ja purkanut tuntojaan Facebookissa.

Jasmine Tukiainen kirjoitti eilen Johanna Tukiaisen Facebook-seinälle rajun vuodatuksen, josta ei draamaa puuttunut. Pikkusisko sivalsi julkkissiskoaan monin tavoin, ja muun muassa tämän alkoholinkäytöstä.

– Alkoholiongelmasi on mennyt jo KAUAN sitten LIIAN pitkälle. Avataan viina pullo 6 aamulla ja vedetään perseet ja sit taas nukkumaan ja annetaan koirien paskoa matoille ja kusta lattioille. Kuritat koiraa joka ei edes TIEDÄ mitä se on tehnyt väärin. jne jne jne jne jne jne jne jne AINII ei saa unohtaa pillereitä ja Lääkkeitä ni olo ”paranee” ja huudetaan perheelle vähän lisää, Jasmine Tukiainen lataa Facebook-viestissään.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook