Lapsuuden karmea kokemus Lindsay Lohanin sekoilujen taustalla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Lindsay Lohanin ongelmat ovat olleet julkisessa tiedossa jo pitkään, mutta myös muut julkkisperheen jäsenet ovat päässeet otsikoihin sekoiluidensa myötä. Äskettäin näyttelijätär herätti paheksuntaa bilettämällä uutenavuotena railakkaasti äitinsä Dina Lohanin kanssa.

Nyt 50-vuotias julkkismamma on avannut sanaisen arkkunsa tyttärensä voinnista. Vaikeasta avioerosta kärsineen Dinan kommentit eivät tule yllätyksenä, kun hän syyttää uusimmassa haastattelussaan ex-miestään Michael Lohania Lindsayn ongelmista.

– Lindsay näki isänsä pahoinpitelevän minua, sen takia hän on niin sekaisin. Hän näki paljon hulluja asioita. Haluan maailman tietävän hänen ongelmiensa alkujuuren. Lindsay näki kaiken hakkaamisen ja hyväksikäytön, kertoi Dina Lohan New York Daily -sanomalehdelle.

Naisen mukaan pieni Lindsay-tyttö joutui aikoinaan todistamaan jopa sen, kun Michael raiskasi vaimonsa. Dinan mukaan väkivaltainen tapaus sattui vuonna 1990. Tuleva näyttelijätär oli tuolloin nukkumassa lähellä ja todisti tilanteen. Tähden äiti sanoo, että hän jäi huonoon suhteeseen raiskauksen jälkeenkin, koska uskoi voivansa muuttaa miehensä.

Michael Lohan on kieltänyt raiskaussyytökset. Hän kertoi Dinan suuttuneen ja keksineen syytökset, kun naiselle selvisi, että hänellä olikin salainen tyttöystävä. Lindsayn isä väittää, että tyttären äiti on tämän ongelmien todellinen syy. Mies on haukkunut ex-vaimoaan muun muassa paholaiseksi ja ryöstäjäksi.