Adrianne Curry esitteli rintavakonsa vessareissulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry vihjasi äskettäin medialle uudesta miehestään julkaisemalla verkossa seksikkään otoksen, jossa tatuoitu komistus kourii hänen paljaita rintojaan.

30-vuotias mallikaunotar tunnetaan erikoisesta huumoristaan, ja nyt kyseinen neito onkin todistanut sen kuvin. Adrianne julkaisi nimittäin Twitter-blogissaan härskin suuntaisen vessaotoksen, jossa kuvan keskiöön tulevat huuliaan nuoleskelevan kaunottaren muhkeat rinnat.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.