Anopin jyrkkä vaatimus Kanye Westille: ”10 miljoonan dollarin henkivakuutus”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar Kim Kardashian ja räppäri Kanye West odottavat paraikaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Äskettäin kurvikaunottaren kerrottiin haluavan piilottaa jälkikasvunsa julkisuuden valokeilalta.

Kim ei muun muassa halua, että lasta nähdään lainkaan mediassa ensimmäisen kuuden kuukauden aikana tämän syntymästä. Nyt julkkiskaunottaren äiti Kris Jenner haluaa uusimpien uutisten mukaan turvata tulevan lapsenlapsensa tulevaisuuden.

Hän on vaatinut isä Kanye Westiä ottamaan itselleen 10 miljoonan dollarin, eli 8 miljoonan euron, arvoisen henkivakuutuksen. Jenner haluaa, että räppäri laittaa tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajakseen vakuutukseen. Kim tulisi vakuutukseen toiseksi edunsaajaksi.

– Kanye on mukana tässä suunnitelmassa, ja hän ehti tutkia sitä jo ennen kuin Kris nosti edes asian esiin. Kim aikoo myös laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi, kertoi sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

Kanye on tällä erää hyvässä terveydellisessä kunnossa. Hän matkustaa tosin paljon, eivätkä kaikki esiintymispaikat lukeudu turvallisiin kohteisiin. Henkivakuutuksen pohtiminen on lähteen mukaan varsin yleinen toimenpide lastaan odottaville vanhemmille. Harvalla on kyse siltikään niin suurista summista kuin Westin ja Kardashianin tapauksessa.

Kardashianien realityperhe on jatkuvasti otsikoissa muun muassa bisnestensä merkeissä. Suurperheen äidin Kris Jennerin vanhimmalla lapsella Kourtney Kardashianilla on kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. He ovat Mason-poika ja Penelope-vauva. Khloe Kardashianin on huhuttu jo pitkään haaveilevan jälkikasvusta. Hänen on kerrottu käyneen jopa hedelmöityshoidoissa.